De makers van Vier Seizoenen Buiten

Achter Vier Seizoenen Buiten zit een team van hoveniers dat meer dan 25 jaar ervaring heeft met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van exclusieve tuinen. Onze onderscheidende totaalaanpak is de afgelopen jaren niet onopgemerkt gebleven. Particuliere opdrachtgevers kiezen ons niet alleen vanwege onze groene kwaliteiten. Minstens zo belangrijk vinden zij de manier waarop wij een tuinproject plannen, organiseren en opleveren. En hoe wij daarover met hen communiceren.

Van samenwerking naar solide organisatie

Marco Kortenray en Maurice Smeets begonnen 26 jaar geleden apart van elkaar met een eigen bedrijf in de hoveniersbranche. Regelmatig kwamen ze elkaar tegen, hielpen ze elkaar uit de brand, deelden ze vakkennis en wisselden ze ervaringen uit. De klik was er vanaf het begin. En later ook het besef dat ze hun persoonlijke ambities sneller konden realiseren in een samenwerking.

Na een periode waarin de samenwerking op een iets lager pitje kwam te staan, vond het tweetal elkaar opnieuw in 2014. Ze waren in de tussentijd gegroeid als ondernemers en naar elkaar toegegroeid wat betreft doelstellingen en toekomstvisie. Daarmee lag er een stevige basis voor een fusie, die op 1 oktober 2015 officieel werd beklonken. Kort na de fusie werd de naam Smeets-Kortenray Tuinen verandert in Vier Seizoenen Buiten. Een naam die nog altijd tot de verbeelding spreekt en staat voor kwaliteit. Met dank aan onze medewerkers die ‘m elke dag weer waarmaken.

Marco Kortenray

Oprichter en Directeur

Marco Kortenray is als zelfstandig hovenier werkzaam vanaf 1995 in Stevensweert. Als vakbekwaam hovenier is Marco werkvoorbereider en ontwerper. Voordat onze hoveniers bij u in de tuin staan is er immers al veel gebeurd. Hij zet uw wensen om in een mooi en passend ontwerp.

Maurice Smeets

Oprichter en Directeur

Maurice Smeets is in 1997 begonnen als zelfstandig hovenier in Roosteren. Door zijn gedrevenheid is hij gegroeid tot de drijvende kracht achter Vier Seizoenen Buiten. Hij is het aanspreekpunt op de projecten en begeleidt met toewijding en professionaliteit de werkzaamheden ter plaatse.

Chantal Kortenray

Financiële administratie

Chantal Kortenray verzorgt de financiële administratie en is een steun en toeverlaat achter de schermen.

Mariëlle de Regter

Project administratie

Mariëlle de Regter verzorgt de projectadministratie, de urenregistratie en de facturering.

Jim Reid

Specialist technische installaties
Meewerkend voorman

Jim Reid is als meewerkend voorman inzetbaar op alle gebieden binnen de aanleg en het onderhoud van groenprojecten. Door zijn grote internationale ervaring levert hij een waardevolle bijdrage aan ons team.

Bart Peters

Specialist houtwerk, keramische vloeren en metselwerk.

Bart Peters is als allround hovenier vooral gespecialiseerd in de houtbewerking zoals maatwerk van tuinschermen en vlonders. Zijn kracht ligt in het steenwerk zoals bestratingen, metselwerken en andere bouwprojecten.

Richard Troquet

Specialist hekwerken en afrasteringen.

Richard Troquet is als allround hovenier vooral gespecialiseerd in de aanleg van hekwerken en afrasteringen. Maar ook aanleg en onderhoud van tuinen doet hij vakkundig en graag. Hij werkt doordacht en secuur.

Eric Hendrix

Specialist beplantingen

Eric Hendrix is één van onze specialisten bij Vier Seizoenen Buiten. Als allround hovenier heeft hij de nodige werkervaring. Binnen ons team is hij de man met een passie voor planten, geen naam is hem onbekend. Ook in het onderhoud en snoeiwerk blinkt hij uit in zijn vakkundigheid.

Ramon Tummers

Specialist aanleg kunstgras en snoeien van hagen.

Ramon Tummers is als allround hovenier breed inzetbaar. Hij heeft de nodige werkervaring en levert zowel in aanleg van nieuwe tuinen als in het onderhoud van bestaande tuinen uitstekend vakwerk af. Met zijn inzicht en sociale karakter is hij zeker een aanwinst.

Dennis Opheij

Specialist tuinaanleg

Dennis Opheij heeft de nodige werkervaring opgedaan en levert zowel in aanleg van nieuwe tuinen als in het onderhoud van bestaande tuinen uitstekend vakwerk af.

Stagiares

Werk-leer traject

Bij VierSeizoenenBuiten dragen we ons steentje bij aan de opleiding van nieuwe talenten binnen ons vakgebied. Regelmatig zullen jonge gepassioneerde stagiaires meewerken in ons bedrijf.

Wat we doen

Ontwerpen, aanleggen en onderhouden

Met Vier Seizoenen Buiten haal je nogal wat in je tuin. Onze expertise op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud is nu eenmaal heel erg breed. Je kunt deze drie specialismen helemaal aan ons team overlaten. Of gedeeltelijk, als je bijvoorbeeld al een ontwerp hebt. Of als je alleen het onderhoud bij ons wilt neerleggen. Wat je ook kiest, je tuin fleurt er zeker van op. En jij zelf ook. Lees nog even verder als je benieuwd bent hoe wij het ontwerp, de aanleg en/of het onderhoud van jouw exclusieve tuin aanpakken.

Dit doen wij
Ga naar boven